Избрани Новини

Атанас Камбитов и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ почетоха Освобождението на Горна Джумая

Поднесоха цветя на признателност пред паметника на Георги Измирлиев-Македончето и на Македоно-Одринското опълчение

С издигане на националния флаг на площада пред сградата на община Благоевград започнаха тържествата по повод 103 години от Освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония и присъединяването им към Майка България. На церемонията присъстваха кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Благоевград Атанас Камбитов, областният координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева, кандидати за общински съветници и кметове на кметства, издигнати от ГЕРБ.

Цветя на признателност пред паметника на Георги Измирлиев-Македончето и на  Македоно-Одринското опълчение поднесоха д-р Атанас Камбитов, Даниела Савеклиева, водачът на листата Йордан Андонов, кандидатите за общински съветници. Отбелязването на годишнината продължи с отслужването на заупокойна молитва в благоевградския храм „Въведение Богородично” пред мемориала на Делчевия род.

„Трябва да помним делото на борците за освобождението на нашия град и да бъдем признателни техни следовници. Те воюваха за свободата на Благоевград, сега ние трябва да воюваме за неговото развитие. Това е честта, това е силата на българския
дух”, заяви д-р Камбитов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов