Избрани Новини

Кандидатът за кмет в Гоце Делчев Георги Андонов: Общината трябва да бъде партньор на бизнеса

Срещна се с работещите в шивашка фирма от града

Кандидатът за кмет на община Гоце Делчев от ГЕРБ Георги Андонов и кандидати за общински съветници от листата на  ГЕРБ се срещнаха с работещите в шивашката фирма в Гоце Делчев.

В рамките на срещата бяха обсъдени различни въпроси, свързани с развитието на бизнеса в общината. Работещите изразиха категоричната си позиция, че е време общината да започне да функционира като партньор на бизнеса.

"Общината и всички институции трябва да бъдат партньор на такива значими предприемачи, като нашия работодател. Да улеснява, а не да затруднява дейността им“, коментираха служителите във фирмата.

"Мой основен приоритет е с всички законови средства да стимулирам отговорния бизнес, отговорните инвеститори в региона, които създават работни места. Да създам стимули за младите предприемачи, за да стане Гоце Делчев едно истински привлекателно място за тях“, заяви Георги Андонов.

Служителите обсъдиха с Андонов и някои крещящи проблеми в града – плачевното състояние на общинския пазар и междублоковите пространства, както и липсата на подходящи условия за спорт.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов