Избрани Новини

Книжка и лакомства получиха деца в приемни семейства в Гоце Делчев

Проведе се традиционната новогодишна среща с всички приемни родители и техните деца

Книжка с приказки и торбичка с лакомства подари кметът Владимир Москов на всяко дете на превърналата се в традиция за община Гоце Делчев новогодишна среща с всички приемни родители и деца, които се отглеждат в приемни семейства. Срещата се организира в залата на общината. „Въпреки трудностите в началото, в момента интересът към приемната грижа расте и все повече хора се решават на тази стъпка – да станат приемни родители и да приемат в дома си дете в риск", каза Владимир Москов. "Радвам се много на вашия кураж и добро сърце, поздравявам ви и ви пожелавам много здраве, търпение и мъдрост към децата, много успехи в благородното ви и отговорно дело. Всички ние трябва да се стремим да създаваме на децата подходящи условия и грижи за тяхното израстване като личности”, заяви още той. На срещата присъстваха също заместник-кметът Саид Иброш, екипът по приемна грижа и администраторът на проекта.

На всички деца кметът пожела много здраве и щастливо детство. Срещата приключи с почерпка за всички гости – приемни родители, кандидати за приемни родители, приемни деца и социални работници.

В края на 2015-та година е финалът на проект „И аз имам семейство”, по който община Гоце Делчев бе партньор на АСП заедно с други български общини.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов