Избрани Новини

Три проекта ще финансира "Младежка банка" в Кюстендил

Парите са събрани на коледения концерт-спектакъл

Три младежки проекта в сферите на културата, спорта и екологията ще бъдат финансирани със средства от благотворителния спектакъл, организиран от „Младежка банка" в Кюстендил, информира dariknews. Сумата от 3120 лв. беше събрана от спектакъла, състоял се в края на миналата година в Драматичния театър в Кюстендил.

"Доволни сме от резултатите, защото успяхме да наберем с около 1000 лв. повече в сравнение с миналата година", казаха от "Младежка банка" и уточниха, че така финансираните младежки инициативи ще бъдат на стойност от по 1040 лв. за всяка.
Сферите, в които ще бъдат финансирани проекти са избрани след допитване, състояло се сред младите хора в Кюстендил, казаха още младежите и уточниха, че през миналата година са били финансирани други три проекта, като всеки от тях е бил на стойност 760 лв.
Предложенията за проекти ще се набират до 7 февруари. Важно условие е те да отговарят на няколко критерия- да са изготвени от млади хора и да са насочени към млади хора, да бъдат уникални, да бъдат адекватни спрямо средата и да бъдат устойчиви.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов