Избрани Новини

Полицията в Петрич продължава издирването на Владимир

Втора седмица изчезването на известния компютърен специалист е най-коментираната тема в града

Втора седмица изчезването на известен компютърен специалист е най-коментираната тема в Петрич, информира struma.com. Мъжът потъна вдън земя и от него няма никаква следа до момента. Колегите на изчезналия компютърен специалист Владимир днес коментираха, че е напуснал града, а по всяка вероятност и страната ни в Македония. Семейни проблеми били в основата на внезапното му изчезване, не са изключени и здравословни проблеми, предполагат те.

46-годишният гений на компютърните системи, който от 16 години пребива в Петричq през последните дни от изчезването си бил вглъбен в себе си, не разговарял почти с никой от колегите си от голяма петричка фирма, намираща се на изхода за Гърция и търсел начин да се изолира от колектива. Бил депресиран.

Ден преди да предприеме "похода" си до билото на планината Огражден, където възнамерявал да прави нощни снимки на Петрич, той споделил пред малцина от колегите си, че е подложен на постоянен стрес. Владимир е от Велико Търново и живее на семейни начала с жена от Петрич. Петричани го познават като добър приятел и колега, защото бил услужлив и безкрайно отговорен. Полицията продължава издирването на Владимир.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов