Избрани Новини

Избират Принц и Принцеса на Кюстендил

Конкурсът се организира за първи път в града

Конкурс „Принц и Принцеса на Кюстендил" организира за първи път в града на 19 април Арт компания „Нови звезди". За „благородническите" титли могат да се състезават всички талантливи и красиви деца от региона на възраст от 4 до 16 години.

Участниците ще демонстрират достойнствата си в три тура - патриотичен с развяване на българското знаме, демонстрация на талантите си и дефиле с официални тоалети като истински принцове и принцеси. Организаторите предвиждат награди и подаръци за всички деца, а най-добрите ще защитят името на своя град на националния финал на конкурса, който ще бъде край морето.

Лице на конкурса в Кюстендил е талантливият Божидар Радославов, печелил призови места за България на международен фестивал в Анталия, Турция. Миналата година е дефилирал на световния моден подиум в Москва, Русия. Сред талантите му са народно пеене и спортни танци.

Регионални конкурси от веригата "Принц и Принцеса на България" се провеждат още в София, Пловдив, Шумен, Дупница, Самоков, Плевен и други градове, информира standartnews.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов