Избрани Новини

Община Благоевград отново изненада с нова великденска украса

Празнични кътове с тематична украса създават настроение

Цветна великденска украса създава празнично настроение у жителите и гостите на Благоевград. За поредна година кметът Камбитов и екипът му успяха да създадат уникални празнични кътове с тематична украса за един от най-големите християнски празници – Великден.

Красив и отчетлив надпис „ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО“ посреща жители и гости на входа на Благоевград“. Поздравът е изписан с червени букви, какъвто е и цветът на първото великденско яйце, символизиращ  Христовата кръв и Христовата любов към хората. Освен поздрава, сред първите неща, които виждат жителите и гостите, влизайки в Благоевград, е и  огромно алено яйце.

Великденска украса е  монтирана още пред  LARGO Mall – Благоевград и на площад „Македония“. Такава ще бъде поставена също и пред сградата на Община Благоевград.

През последните години градът се преобразява за всеки голям празник с тематична украса в резултати на креативни идеи от страна на екипа на кмета Камбитов. Освен, че създава настроение у жителите на града, това прави приятно впечатление и на гостите, които отново се връщат в Благоевград.

С поредната великденска изненада кметът д-р Атанас Камбитов и Община Благоевград пожелават светли празници!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов