Избрани Новини

Концерт под надслов "Силата на духа срещу наркотиците" в Благоевград

За седма поредна година Сдружение "Бисер 2000" го организра

За седма поредна година Сдружение "Бисер 2000" организира концерт под надслов "Силата на духа срещу наркотиците", предаде БНР. Концертът е на 11 ноември 2016г. ( петък), от 18.30 часа в Театрална зала "Д-р Карл Джераси" в Студентски център "Америка за България" на Университетски комплекс на АУБ "Скаптопара". 

В концерта ще участват „БЛЕК РОУЗ“, „AUBG DANCE CREW“, Вокално студио "Фа диез", Студентски танцов ансамбъл при Медицински университет – Варна, Ансамбълът за народни песни и танци „ВРАТИЦА“ - Враца, Фолклорен ансамбъл „БИСЕР“- Благоевград.

По оригинален начин Сдружение "Бисер 2000" ще представи пред спортуващите в градските клубове младежи списъка със забранените вещества на световната антидопингова агенция.  

Представители от митницата на Софийската аерогара ще покажат пред гостите на концерта всички видове наркотици, задържани в България.

Целта на Сдружение „БИСЕР 2000“, което е регистрирано в обществена полза в Благоевград през 2000 г., е традиционната духовна и матирална култура да стане еталон за съвременниците ни. 15 години вече сдружението организира различни събития в подкрепа на тази кауза. Концертите под надслов "Силата на духа срещу наркотиците" се провеждат вече за седма поредна година в средата на месец ноември, като от сдружението искат да покажат, че ежеседмичните, ежемесечните, целогодишните занимания с изкуства, могат да бъдат алтернативата на наркоманиите и различните зависимости. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов