Избрани Новини

Стартира футболен турнир в Сандански

"САНДАНСКИ КЪП 2017” се провежда за 4-та поредна година

Стартира „САНДАНСКИ КЪП 2017” – футболен турнир, който ще завладее млади и големи, хвърляйки ни отново във футболна еуфория. Турнирът се провежда за 4-та поредна година, като всяка година интересът към него не стихва, а напротив – бележи нови и още по-големи успехи. Организатори са община Сандански и ФК „София спорт“.
„САНДАНСКИ КЪП 2017” се случва в непосредствена времева близост с „BALKANICA WINTER CUP 2017”, гарантирайки на жителите и гостите на община Сандански незабравими спортни изживявания. Всичко това за пореден път доказва широката ангажираност на кмета на община Сандански Кирил Котев към младите и спорта.
Турнирът обхваща изключително широк възрастов спектър – 10 възрастови групи от 1998 до 2008 година. В момента всички те мерят сили за първото място, като на тяхно разположение е цялата налична футболна база на община Сандански. Лично кметът Кирил Котев е дал заявката всичко да се случи по най-добрия възможен начин, осигурявайки възможно най-добрите условия за протичане на цялото мероприятие.
Спортът във всичките му проявления са приоритети, които ще бъдат следвани безрезервно във всеки един момент в развитието на града и цялата община.
На 21.02.2017 г. (вторник) от 13:30 часа Община Сандански кани всички любители на спорта, жители и гости на община Сандански да присъстват на тържественото закриване на „САНДАНСКИ КЪП 2017”, което ще бъде ознаменувано с раздаване на награди за най-добре представилите се. Награждаването ще се проведе на пл. „България“ в града.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)