Избрани Новини

Учители от шест страни приключиха общ проект в Сандански

Преподаватели от Италия, Литва, Полша, Румъния, Македония, Турция и България работиха заедно в продължение на две години

В залата на Общинскиs съвет днес бе проведена заключителна конференция по проект "Заедно можем", реализиран от Земеделскаjd професионална гимназия „Климент Тимирязев“ по програма ЕРАЗЪМ + К2. Учители от Италия, Литва, Полша, Румъния, Македония, Турция и България работиха заедно в продължение на две години за повишаване осведомеността на учениците по въпроси на здравната култура и здравословния начин на живот, както и за вредата от наркотиците и цигарите.
На заключителната среща всички участници в проекта изразиха удовлетвореност от свършената работа и благодариха за добрата координация на проекта от страна на ЗПГ „Климент Тимирязев“. Представителите на шестте държави не пропуснаха да отбележат и положителните впечатления от България и община Сандански.
На срещата присъства и кметът Кирил Котев. Той отбеляза колко динамична е средата, в която живеем, и колко важна е ролята на училището за подрастващото поколение. С това градоначалникът изрази своята подкрепа към работата на ЗПГ.  От своя страна директорът  Емил Терзийски  благодари за ползотворното сътрудничество на участниците в проекта и за подкрепата на общината, в лицето на Кирил Котев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов