Избрани Новини

Звездите на българската музика събраха стотици меломани в Благоевград

Благоевград Лайф

27-06-2017, 11:20

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слушаме Имани и "Паров Стелар" на "Франкофоли"

Летните музикални вечери в Благоевград продължават

Съзвездието от млади изпълнители бе част от музикалното турне на радио и телевизия The Voice

Звездите на българската музика събраха стотици меломани на площад „Георги Измирлиев“ в Благоевград по време на концерт на Coca-Cola и The Voice . Седмица след пищните и зрелищни награди на БГ Радио, звездите от родната сцена отново излязоха пред благоевградската публикаq за да пеят и танцуват заедно. Гласовете от българската музика се върнаха за още музикални забавления и незабравими емоции.
Съзвездието от млади изпълнители бе събрано от музикалното турне на радио и телевизия The Voice и блестяха в продължение на 2 часа на сцената в центъра на града. БГ артистите забавляваха младата публика и феновете на българските хитове. Многобройните фенове пяха и танцуваха с Балет Nova , DJ Doncho, VenZy, Пламен и Иво, Михаела Маринова, СкандаУ, DARA, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc', Тита, Криско,  Кристиан Костов, които се качиха на сцената за да изпълнят най- обичаните хитове на годината. 
На третия концерт от турнето на Coca-Cola и The Voice двадесет късметлии получиха възможността да бъдат на бекстейджа и да се срещнат с едни от любимите си български изпълнители. Избраните на случаен принцип победители имаха възможността да вземат приятел, с когото заедно да се включат в звездното парти, което се вихреше зад сцената.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов