Избрани Новини

Разлог бе домакин на киноложката изложба "Българско овчарско куче"

Взеха участие клубове от цялата страна

Мероприятието е част от празничната програма за 105-годишнината от Освобождението на Разлог. В изложбата взеха участие клубове от цялата страна, а съдии на мероприятието бяха Георги Илиев и Мая Линк. Изложбата стартира с изпълнение на Танцов състав ”Тракийче” от с. Калугерово, след което всички клубове дефилираха и показаха своите любимци.
Кметът на Община Разлог инж.Красимир Герчев, който преди броени дни получи приза за подкрепа на БГ производителите от сайта kmeta.bg, поздрави всички участници и им пожела здраве и дръзновение и след една година отново да отбележат всички заедно празника на Разлог, част от която е и тази прекрасна инициатива, която, за радост, придобива все повече привърженици. Той награди с медали децата-участници, които гордо показаха своите четириноги приятели.
Мероприятието се осъществи със съдействието на Община Разлог, а организатори са Местен клуб „Българско овчарско куче" - Разлог, чийто председател Боян Калоянов връчи на инж.Герчев плакет за подпомагането и развитието на кинологията в Разлог. На събитието присъства и зам.кметът на Община Разлог инж.Венцислав Гърменов. Класиралите се клубове от тазгодишната киноложка изложба получиха купи и медали.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов