Избрани Новини

Известен влогър участва в новия клип на Ива и Велислава Костадинови

Двете певици знаят песента от баба си Гуна Иванова

Известният актьор, телевизионен водещ и влогър Христо Стефанов - Ицака взе участие в новия клип на сестрите Ива и Велислава Костадинови. В "Яне, Яне" Велислава разиграва любовна история с Ицака, като това не са им първите снимки заедно. Двамата се запознават на снимачната площадка на хитовия кино филм  "12 А".
"Буквално две вечери преди снимането на клипа бяхме заедно с Христо и Велислава. Заговорихме се, че ще имаме снимки и започнахме да ги обсъждаме", разказва Ива. "Не може ли да вкараме актьорска игра!?", попитала Велислава, която е студентка в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. Така се родила идеята в клипа да се включи и Христо. "Смело мога да кажа, че се получи прекрасно", коментира Ива.
Двете сестри са благодарни на младия актьор за това, че подкрепя българския фолклор. А това е и тяхната мисия – все повече млади хора да се запознават с народната ни музика и да я обичат.
Песента "Яне, Яне" е от Пиринския край, като двете певици знаят красивата песен от баба си Гуна Иванова, която пък я помни от своята майка. Композицията е по аранжимент на Валери Димчев и е включена в първия самостоятелен албум на сестрите.
Динамичната танцова картина е дело на танцьорите от "MASTERS OF THE DANCE" и техния хореограф Красимир Димитров. Лентата е заснета от екипа на режисьора Ненчо Касъмов край язовир Пчелина.
Вижте "Яне, Яне" тук:



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов