Избрани Новини

Искате да участвате в театър? Тогава гледайте "Ножица - трепач"

Благоевград Лайф

16-02-2018, 13:22

Снимка:

ДТ "Н.Вапцаров" Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Драматичен театър Търговище гостува в Дупница

Благоевградският театър представя постановка, в която публиката участва

Когато човек отива на театър, обичайно знае какво го очаква, но не е такъв случаят, ако си вземете билети за новата постановка на благоевградския театър "Ножица – трепач". Постановката ще бъде представена предпремиерно днес и утре на сцената на Драматичен театър "Никола Вапцаров" от 19 часа. Директорът на културната институция и постановчик на "Ножица – трепач" Александър Галперин пророкува дълъг живот на спектакъла.

"Финалът е отворен, а публиката – детектив. Това е представление – игра. Имаме повече от четири различни финала, в зависимост от реакцията на публиката. Чрез тази постановка се обръщаме към младите и будни зрители“, каза за Радио Благоевград Галперин.

"Продължителността на постановката ще зависи от интереса и активността на зрителите, но постановъчно заложеното време е 2 часа и 20 минути с антракт, през който актьорите няма да слизат от сцената, а действието ще продължава“, каза още Александър Галперин.

В новата постановка на благоевградския театър "Ножица-трепач" освен познатите на всички актьори Лили Сучева, Пепа Манева, Теодор Куков, Илия Павлевчев и Александър Митев, ще дебютират и две нови лица – Симеон Тодоров и Иван Кордов.

Сценографията и костюмите за "Ножица-трепач" са дело на Антония Попова, която определи представлението като "висока летва".

"Ножица-трепач" е гледана от 6 000 000 души по света и счупи рекордите по зрителски интерес и в България. Играна е повече от прочутите спектакли "Котките" и "Клетниците". Формулата на този успех стъпва на касовата американска комедия с отворен финал. За зрителите остава удоволствието да разнищват едно престъпление и сами да определят с гласуване каква да бъде развръзката на криминалното уравнение.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)