Банско отново се вдига на протест! - blagoevgrad.utre.bg

Банско отново се вдига на протест!

14 май 2018, 10:20 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    БНР

    Протестът е от 14 часа в София

Днес магистратите разглеждат жалба на зелените срещу Плана за управление на парк "Пирин

По повод заседанието на Върховния административен съд за постановяване на решение за Плана за управление на Парк "Пирин", днес от 14 часа жители на Банско, представители на туристическия бранш ще участват в организиран мълчалив протест, обявен "Срещу зеления рекет", предаде БНР. В този ден магистратите ще разглеждат жалба на зелените срещу Плана за управление на парк "Пирин". Протестът ще се проведе пред сградата на съда в София, която се намира в началото на бул. "Александър Стамболийски". За желаещите да се включат е организиран превоз, който ще тръгва в 11 часа от Старата автогара в Банско. "Да покажем отново, че ни има, че няма да отстъпим! " е призивът на  Инициативния комитет за втори лифт в Банско, който организира мълчаливия протест в понеделник.Коментари (5)

Потребител
Орлин
Белев и хората му нямат угодия. На времето не успяха да спечелят конкурса за изготвянето на план за управление на Пирин и сега си отмъщават като пускат жалба след жалба.
20 май, 19:47 ч.
Потребител
Краси
И ще е така докато правителството не спре да угажда на зеените и се замисли за хората в Банско и региона.
15 май, 19:41 ч.
Потребител
Марто
"Зелените" мафиоти, начело с Тома Белев и Иво Прокопиев са виновни за спирането на хиляди инвестиционни проекти в България, които щяха да създадат поне 5000 нови работни места и поминък за хората в тези региони!
15 май, 17:53 ч.
Потребител
Ицето
ТИя па не се спреха с техните жалби бе! Смешковци!
15 май, 13:39 ч.
Потребител
Жана
Крайно време е да се построи втората кабина, иначе опашки и нерви до безкрай!
14 май, 16:15 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета