Деца ще пеят и танцуват за благоевградчани - blagoevgrad.utre.bg

Деца ще пеят и танцуват за благоевградчани

12 юни 2018, 10:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Концертът е от 18:30 часа в зала "Яворов“

Центърът за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград представя годишен концерт "Заедно в изкуството“

Годишен концерт на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград ще се проведе днес от 18:30 часа в зала „Пейо Яворов“. Проявата е под надслов „Заедно в изкуството“.

Концертът се организира в края на всяка учебна година и в него взимат участие  всички школи и състави от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Тази година организаторите  са подготвили много изненади за публиката. За първи път жителите и гостите на Благоевград ще имат възможност да видят на сцената както децата, така и  самите преподаватели и ръководители. В момента тече усилена подготовка, провеждат се репетиции, като идеята е всеки участник в рамките на няколко минути да покаже най-добрите си заложби.
В последната година ЦЛТРДБ разкри нови школи. За кратко време от своето създаване те се подготвиха за своето представяне в ”Заедно в изкуството”. На сцената ще се редуват изпълнения на пиано, цигулка, тамбури. Изкуството на учениците от школата по стъклопис, батик, керамика и приложно изкуство ще допълнят цялостната атмосфера.
Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета