Крум се присъединява към "Балканско веселие“ в Сандански - blagoevgrad.utre.bg

Крум се присъединява към "Балканско веселие“ в Сандански

03 юли 2018, 15:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Фен ТВ

Той ще се изяви на 8 юли на сцената на Алеята на дипломата

Фестивалът „Балканско веселие“ продължава да добавя нови имена към музикалната си програма в Сандански. Попълнението е певецът Крум, който ще се изяви на 8 юли (неделя) на сцената на Алеята на дипломата в южния ни град.
Наред с последния хит на Крум „Обичам те“, който е в дует с Анелия и превзема класациите, изпълнителят ще представи и златните си хитове през годините.
„Щастлив съм, че имам възможността да се включа в програмата на фестивала. За мен това е огромна чест, защото събитието се провежда за втора поредна година и се превръща в традиция. Знам колко хора се събраха миналото лято в Сандански и очаквам същата голяма публика и на това издание“, споделя Крум за участието си на Празника на музиката, мезето и питието.
Първата поява на изпълнителя на музикалната сцена е през 2006 г. Зад гърба си той има издадени два студийни албума, множество сингли и участия в различни концерти и фестивали. Носител е на редица призове, като три поредни години – 2007, 2008 и 2009 г. печели „Награда на ФЕН ТВ за най-прогресиращ изпълнител“, „Видеоклип на годината“ за 2008 и други.
 Най-голямото му отличие е на Първите балкански музикални награди през 2009 г., когато грабва приза за „Най-добра песен от България“ за дуета си с Емануела „Нищо не знаеш“.
„Балканско веселие“ ще се проведе на 5, 6, 7 и 8 юли в град Сандански, Алея на дипломата. В богатата музикална програма ще се включат още:
5 юли – Сигнал, Йорданис Агапитос (Гърция), Клавдия, Дения Пенчева и Ива и Велислава Костадинови
6 юли – Андреа, Сашо Роман, Радостина Паньова и Илиана Катеринкина
7 юли – Драган Коич-Кеба (Сърбия), Румяна Попова, Мира и Ашли
8 юли (неделя) – Тони Стораро, Румина, Caramel и дует „Пирин“
ВХОД СВОБОДЕН!
Организатори: Фен ТВ и Община Сандански.
За повече информация: FB Балканско ВеселиеКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета