Избрани Новини

Приятелски велоуикенд започва в Добринище

Ще се споделят идеи за нови маршрути

И тази година ще се проведе организирано каране, този път в подножието на Пирин планина.
В това каране ще имат възможност да се включат участници, които са идвали поне един път на организирано каране от Biking Tours през сезон 2018г.
Датите са 2-ри и 3-ти октомври. Екипът ще организира печено животно на 3-ти  вечерта и традиционното буренце с ракия на Biking Tours, като комплимент за групата.
Целта на събитието е да се направи поредното здраво и вълнуващо пръскане на "Дараци", както и да се почерпят за успешния велосезон 2018. Щ се споделят  идеи, виждания и опит как и къде да се организират нови интересни маршрути, както и да се споделят слаби места и проблеми, за да станат туровете още по-добри.
Каране:
През двата от дните в зависимост от атмосферните условия ще се предложи  каране на всички нива. Ще има кръгчета в стил крос-кънтри и спускане обратно към града. Бусовете и платформата ще бъдат на разположение и напълно безплатно ще правят трансфери до изходната точка на Ендуро пътеките над Банско. Допълнителна информация за карането и GPS- следи ще се получат  няколко дни преди събитието на пощата, от която ще се регистрирате.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов