Цветанов и кметове от ГЕРБ се срещнаха с председателя на ЕНП Жозеф Дол - blagoevgrad.utre.bg

Цветанов и кметове от ГЕРБ се срещнаха с председателя на ЕНП Жозеф Дол

08 ноември 2018, 15:58 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

"Инфраструктурата в българските общини непрекъснато се модернизира", информира Цветанов

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кметове на областни градове в България, избрани от листата на ГЕРБ, се срещнаха с председателя на Европейската народна партия (ЕНП)
Жозеф Дол. Това се случи днес в рамките на конгреса на ЕНП в Хелзинки, Финландия.

По време на разговора Цветан Цветанов отбеляза, че догодина на европейските избори българските граждани трябва да гласуват за мирна и просперираща Европа, а това може да го гарантира само Европейската народна партия. Пред Жозеф Дол Цветанов подчерта, че благодарение на европейската солидарност инфраструктурата в българските общини непрекъснато се модернизира и това се оценява положително от гражданите.
„Победа на ГЕРБ и на местните избори ще ни даде възможност да надградим постигнатото“, уточни зам.председателят на ГЕРБ.
Председателят на ЕНП Жозеф Дол поздрави правителството на Бойко Борисов за грижата за българските общини и посочи пред кметовете, че с управници като Бойко Борисов и Цветан Цветанов зад гърба си имат пълното спокойствие и свобода да развиват градовете си и да гарантират професионална реализация на жителите им.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета