Звездната комедия "Мъжът на жена ми" идва в Сандански - blagoevgrad.utre.bg

Звездната комедия "Мъжът на жена ми" идва в Сандански

10 ноември 2018, 09:46 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Театър "Сълза и смях"

Играе се от 19.00 часа

Комедията „Мъжът на жена ми“ с Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов ще бъде представена в Сандански в Дома на културата днес от 19.00 часа. Билети могат да бъдат закупени от Туристически-информационен център (до ГУМ) от 24 октомври.
Постановката е на театър „Сълза и смях” и не слиза от театралните афиши вече няколко години, а разбира се, неин режисьор е неповторимият Мариус Куркински.
Много смях и философски размисли очакват зрителите, които ще гледат постановката, в която сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна. Това е разказ за оцеляването на една жена, изоставена още като дете. Главната женска роля е поверена на Мария Сапунджиева, а в ролите на мъжете, които се борят за любовта й, се превъплъщават Кирил Ефремов и Ненчо Илчев. Именно те ще завържат интрига на сцената и ще си разменят болезнените реплики от творбата на един от най-големите хърватски драматурзи. Техните герои са хора, които са имали много трудности в живота си, но намират сили да продължат, въпреки болката. Те пресъздават с много хумор и най-тежкия момент от битието си.
Възможно ли е жена ми да си има мъж?! Защо се стига до такава натрапчива и „шантава“ ситуация? Къде са причините?…Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета