Доброволческата кухня отново нахрани бедните - blagoevgrad.utre.bg

Доброволческата кухня отново нахрани бедните

28 януари 2019, 11:20 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

    Всеки може да се включи

Расте броят на новодошлите, желаещи да работят като доброволци

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя /27-ми януари/ раздаде храна на социално слабите ни съграждани.
"Слава на Бога, в последния неделен и празничен ден за месец януари дежурството мина в приятна и спокойна обстановка. Менюто включваше пилешко варено със зеленчуци и макарони на фурна. Благодарности на всички, които се трудят и помагат", сподели доброволческият екип.

Расте броят на новодошлите хора, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета