И на Трети март доброволческата кухня нахрани бедните - blagoevgrad.utre.bg

И на Трети март доброволческата кухня нахрани бедните

04 март 2019, 08:20 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

Менюто беше приготвено от известен ресторант в Благоевград

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя на празничния Трети  март раздаде храна на социално слабите ни съграждани.
"Днес дежурството премина спокойно. Менюто беше корбан от дарена овца с ориз и зеленчуци, салата от зеле и моркови и хляб, приготвени от известен бълагоевградски ресторант. След дежурството целият екип бе в Бараково на взаимното опрощение и заговяване", споделиха  организаторите.
Увеличава се броят на новодошлите хора, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета