Избрани Новини

Търговска верига подкрепи кампанията "Чист и зелен Благоевград! От нас зависи!“

"Mr.Bricolage“ осигурява помощни материали за почистване

Търговската верига „Mr.Bricolage“ подкрепи кампанията „Чист и зелен Благоевград! От нас зависи!“ В знак на солидарност към идеята, инициирана от кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов, „Mr.Bricolage“ осигурява помощни материали за почистване. Сред тях са метли, чували, ръкавици, разсад и градински инструменти. Те ще бъдат разположени  на петте определени пункта, за които Община Благоевград и Еко Партнърс също са осигурили материали.
Ще има шатри в кв.„Еленово“ пред Спортен комплекс „Пирин“, в кв.„Струмско“ срещу магазин „Стоми“, в кв.„Грамада“ пред бившето „Аско Деница“. Шатрата за кв.„Освобождение“ и кв.„Запад“  ще бъде разположена в двора на бившия  механотехникум. На площад „Македония“ също ще има разположена шатра за раздаване на материали. Събраните отпадъци трябва да бъдат изнесени до най- близките съдове за смесен битов отпадък, а разделно събраните отпадъци до съдовете за разделно събиране. Ангажиментът за извозване на разделно събрания отпадък е на  Еко Партнърс, а фирма „Биострой“  ще събира чувалите със събран смесен отпадък.
Началото на кампанията ще бъде поставено на 6 април в 10.30 часа на площад "Македония". В 10.00 часа музикантите от „Престо“ ще зарадват благоевградчани с рок, много настроение и енергия.
Освен на 6 април, жителите ще могат да се включат в инициативата и на 7,13,14 април.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов