Стартира приемът на документи за втората предварителна изпитна сесия в ЮЗУ - blagoevgrad.utre.bg

Стартира приемът на документи за втората предварителна изпитна сесия в ЮЗУ

08 април 2019, 11:20 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Крайният срок за подаване на документи е 18 април

Тя ще се проведе на 20 и 21 април

Днес стартира приемът на документи за втората предварителна кандидатстудентска сесия в Югозападния университет „Неофит Рилски“, която ще се проведе на 20 и 21 април т.г. Крайният срок за подаване на документи за явяване на изпити е 18 април.
Изпитите по български език, история на България, география на България, биология, английски език и математика ще се проведат на 20 април (събота). На същата дата ще се състоят и практическите изпити по вид спорт, рисуване и музика. Практическият комплексен изпит по физическа подготовка ще се проведе на 21 април (неделя)
Междувременно всеки работен петък до 17 юни и всеки ден от 17 юни до 5 юли в университета се провеждат електронни изпити по български език, история на България, география на България, биология, математика и английски език. Таксите за явяване на електронни изпити се заплащат в деня на изпита до един час преди неговото начало. Кандидатите се явяват в залата най-късно 30 минути преди началото на изпита, като представят лична карта и документ за платена такса.
Редовната изпитна сесия за кандидат-студентите в ЮЗУ „Неофит Рилски“ ще се проведе през месец юни. Желаещите да се обучават в университета подават своите документи от 27 май до 5 юни. Изпитите ще се проведат на 7, 8 и 9 юни.
Необходимите документи за явяване на изпит са: заявление по образец и квитанция за платена такса за всеки конкурсен изпит в размер на 30.00 лева. Документите се подават в зала 1102А на Учебен корпус №1, онлайн на адрес http://ksk.swu.bg (с изключение на електронните изпити и подаване на документи за кандидатстване) или в кандидатстудентските бюра в страната.
Първият етап на класирането ще бъде обявен на 12 юли 2019 г., а вторият на 18 юли 2019 г.
 Подробна информация и пълния график за кандидатстудентските изпити можете да откриете на официалния сайт на ЮЗУ „Неофит Рилски“ – www.swu.bg.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета