Избрани Новини

Проведоха консултации за състава на СИК за предстоящите избори

Те бяха открити от кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов проведе консултации с представители на парламентарно представените партии и коалиции в 44-то НС за определяне състава на Секционни избирателни комисии. В консултациите участват и партиите и коалициите,които имат избрани с техните кандидатски листи членове на ЕП  от РБългария, но не са парламентарно представени. Срещата е във връзка с предстоящите избори за избор на членове на Европейски парламент, насрочени за 26 май.
Тя беше открита от кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов. По време на консултациите присъстваха представители на ПП ГЕРБ, Коалиция „БСП за България“, Коалиция „Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО“, ДПС, Коалиция „България без цензура, ВМРО-БНД“, партия „Воля“, Коалиция "Реформаторски блок“.
По време на срещата беше определено и квотното разпределение за подвижната избирателна секция. Председател ще бъде представител на ПП ГЕРБ, зам.председателското място е за Коалиция „БСП за България“, секретар ще бъде представител на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.  Секцията ще бъде с по един член на ПП ДПС, партия „Воля“, Коалиция „България без цензура, ВМРО-БНД, Земеделски съюз“, Коалиция „Реформаторски блок“



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)