130 социално слаби нахрани тази неделя Кухнята за бедни - blagoevgrad.utre.bg

130 социално слаби нахрани тази неделя Кухнята за бедни

17 юни 2019, 08:58 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

Расте броят на хората, желаещи да работят като доброволци

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя нахрани социално слабите ни съграждани.
"На този светъл празник Петдесетница дежурството премина спокойно. Менюто беше курбан - дарена овчица, зеле и вафли. Нахранихме 130 човека и останаха още кофички за посетителите на храма след след 14 часа. Благодарим на целия екип за усърдната работа", споделиха организаторите.
Увеличава се броят на хората, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета