Избрани Новини

"Пирин" обновява емблемата си

Обявиха конкурс с награда

 "Пирин" обновява емблемата си. От ръководството обявиха конкурс с награда. Ето предложението:
"Уважаеми приятели на ФК Пирин Благоевград,
С оглед новото начало за любимия ни клуб, което се поставя в последния един месец, както и след сериозни сондажи и консултации с партньори от УЕФА, и разговори с потенциални нови рекламодатели, от днес стартираме инициатива за обновление на марката ФК Пирин.
Като първа стъпка в тази насока, това ще бъде проектирането и избирането на нова емблема.
Считано от днес, в срок до 22:00 часа в петък – 12.07.2019, всеки желаещ може да изпрати своето виждане и проект за нова емблема на ФК Пирин Благоевград. В събота сутринта, на 13.07.2019, десетте най-добри предложения ще бъдат представени под формата на анкета, като всеки привърженик на клуба ще има своето право на глас. Желанието ни е в този отворен процес да се включат всички, които искат пряко да участват в първите стъпки към едно по-добро бъдеще за ФК Пирин Благоевград.
Всеки, който желае да представи своя дизайн за нова емблема на ФК Пирин Благоевград, трябва да знае следното:
1. В предложеното лого трябва да се съдържат следните задължителни елементи - орелът, Пирин планина, годината 1922, както и познатата цветова гама – зелено, бяло, червено и черно.
2. Предложеното лого трябва да се изпрати на адрес newlogo@pirinfc.com най-късно до 22:00 на 12.07.2019 в удобен и стандартен файлов формат ( jpg, png и др. )
3. Авторът на емблемата, която получи най-голямо одобрение от всички обичащи ФК Пирин, ще получи награда от 500 лв., както и мачова фланелка Умбро.
Ръководството на ФК Пирин ще патентова новата емблема веднага след обявяването на победителя.
Скъпи приятели, надяваме се на активно участие на всички верни привърженици на ФК Пирин Благоевград. Нека заедно изградим новия облик на благоевградския футбол!"



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)