Полагат трошен камък на две улици в "Струмско" - blagoevgrad.utre.bg

Полагат трошен камък на две улици в "Струмско"

07 август 2019, 18:03 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Към момента не могат да бъдат асфалтирани

Кметът на Благоевград реагира веднага на сигнал на граждани

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов реагира мигновено на сигнал на граждани за нужда от ремонт на две улици. Той разпореди веднага да се направи необходимото за полагането на трошен камък на улиците "Юрий Гагарин" и "Трудолюбие" в квартал "Струмско".
Мерките се вземат незабавно, защото улиците не са в добро състояние. Към момента обаче те не могат да бъдат асфалтирани, тъй като се налага да се извършат отчуждителни мероприятия.
Улица „Юрий Гагарин“ е заложена за проектиране през настоящата година. След приключване на всички законови процедури улиците ще бъдат асфалтирани.
През последните години в квартал „Струмско“ редица улици бяха благоустроени. Сред тях са улиците „Прогрес“, „Любен Каравелов‘, „Гемеджиите“( в частта от „Панайот Волов“ до „Освобождение“), „Панайот Волов“ „Солунските атентатори“, „Пеньо Пенев“, „Малешевска“, "Радецки, в частта от „Гемеджиите“ до Любен Каравелов“, „Райко Жензиков“, (в частта от “Панайот Волов“ до „Освобождение“).
Община Благоевград работи последователно по изпълнение на обектите, заложени в Капиталовата програма за 2019 г.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета