Кухнята за бедни и тази неделя се погрижи за съгражданите ни - blagoevgrad.utre.bg

Кухнята за бедни и тази неделя се погрижи за съгражданите ни

01 септември 2019, 21:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

Приготви за тях агнешка чорба по градинарски, мляко с ориз и хляб

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя нахрани социално слабите ни съграждани.
"Честит празник! Днес на 1 септември, в деня на Началото на Църковната нова година и Преподобни  Симеон Стълпник, да си пожелаем повече смирение, духовна радост и обединение между нас,  православните християни.
Менюто днес беше агнешка чорба по градинарски, мляко с ориз и хляб", споделиха организаторите.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".

Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета