Дарено агне сготвиха в Кухнята за бедни - blagoevgrad.utre.bg

Дарено агне сготвиха в Кухнята за бедни

15 септември 2019, 20:07 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

    Направиха и компоти

Раздадоха повече от 130 порции

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя нахрани социално слабите ни съграждани.
"Днешното дежурство мина спокойно, Слава Богу. Сготвихме дарено агне, раздадохме повече от 130 порции. Менюто включваше агнешка чорба, хляб и шоколадови вафли. Вчера направихме компоти от ябълки и круши и доматен сос. Обработихме и 10 кг моркови. Благодаря на екипа и на приятелите от Алтернативи.
Успешна учебна година на учениците!", пожелаха организаторите.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".

Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета