Избрани Новини

Шест катастрофи със седмина ранени в Благоевградско през уикенда

Пробите за наличие на алкохол на водачите са отрицателни

На територията на област Благоевград през почивните дни станаха следните ПТП:

- На 20.09. около 13:17 часа на ПП1 Е-79 между Симитли и Благоевград лек автомобил „Шкода Октавия“ с 28-годишна водачка от с.Левуново не спазва необходимото разстояние от движещ се пред нея лек автомобил „Мазда“ с 32-годишен водач от Пловдив и допуска ПТП, като се удря в задната му част. При инцидента, с болки в главата и врата, е пострадала 33-годишна жена от с.Елешница, пътуваща в лекия автомобил „Мазда“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

- На 20.09. около 16:30 часа на ПП1 Е-79 в района между Симитли и Благоевград лек автомобил „Форд Транзит“ с 65-годишен водач от Благоевград, движейки се в посока от Симитли към Благоевград, на дясна крива навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Опел Астра“ с 51-годишен водач от Петрич. С болки в гърдите и бъбреците е пострадала 49-годиша пътничка от София.  Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

- На 21.09. около 20:10 часа в гр.Гоце Делчев лек автомобил „Пежо“ с 50-годишен водач от с.Буково, община Гоце Делчев, излизайки от паркинг на магазин за включване в път II-19 блъска лек автомобил „Рено Меган“ с 21-годишна водачка от с.Ново Лески. При инцидента са пострадали водачът на лекия автомобил „Пежо“, който е с натъртване на гръден кош и охлузвания по тялото и водачката на лекия автомобил „Рено Меган“, която е с натъртвания и охлузвания по тялото.

- На 22.09. около 19:50 часа в района на ул.“Г.Раковски“ в гр.Гоце Делчев лек автомобил „Нисан Микра“ с 41-годишна водачка от гр.Гоце Делчев, завивайки наляво, блъска 35-годишен велосипедист от гр.Гоце Делчев, в резултат на което е получил фрактура на костица на лявото ходило. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни. 

- На 23.09. около 19:45 часа в района на ул.“Ал. Стамболийски“ в Разлог 65-годишен велосипедист е паднал на пътното платно, в резултат на което е пострадал с фрактура на черепа и опасност за живота.

- На 23.09. около 20:35 часа в Благоевград лек автомобил „Хюндай“ с 67-годишен водач от Благоевград, движейки се  по ул.“Ал.Малинов“ на кръстовището с ул.“Иван Михайлов“, нарушава пътен знак Б1 и отнема предимството на лек автомобил „Деу Матиз“ с 55-годишна водачка от с.Рилци, в резултат на което допуска ПТП. Пострадала при инцидента е 28-годишна пътничка в лекия автомобил „Деу“, която е с контузия на ляв глезен.  Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.    



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов