ГЕРБ - Кюстендил регистрира кандидатите си за кметове и съветници - blagoevgrad.utre.bg

ГЕРБ - Кюстендил регистрира кандидатите си за кметове и съветници

24 септември 2019, 19:28 | blagoevgrad.utre.bg
 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

Кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници е досегашният градоначалник Петър Паунов

Областният координатор на ГЕРБ Виктор Янев, досегашният кмет на Община Кюстендил Петър Паунов и общинският председател на ГЕРБ Михаела Крумова внесоха в ОИК документите за регистрация на кандидатите от Местна коалиция "ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци".

Кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници е досегашният градоначалник Петър Паунов, който има три успешни мандата зад гърба си. На второ място е Михаела Крумова – досегашен председател на местния мини парламент в Кюстендил.

В листата са и председателите на местните организации на съставните партии от коалицията: Анелия Любенова – на СДС, Георги Петров – на ВМРО-БНД, д-р Румен Гогов – на ДБГ, Асен Динчев – на ЗНС, Адела Димитрова – на Обединени Земеделци, както и Борислава Иванова – представителят на НФСБ.

Листата е балансирано съчетание на най-големия политически формат и най-широкото гражданско участие. Кандидати за общински съветници на местната коалиция са водещи лекари, педагози, културни и спортни дейци, както и представители на местния бизнес.

Сред новите лица, които коалицията издига, са един от най-големите дарители и водещи работодатели – Бойко Недялков, управителите на общинските предприятия „Обреден дом“ – Камелия Джиновска и на „Ученическо хранене“ – Луиза Базовичка, зам.-председателят на Общинския съвет Ангел Ангелов, председателят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва Ясен Ангелов и доц. д-р Бойко Соколовски, официалният представител за Кюстендил на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета