Днес променят едното кръгово на ул."Рокфелер" в Петрич - blagoevgrad.utre.bg

Днес променят едното кръгово на ул."Рокфелер" в Петрич

16 юли 2020, 07:53 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    blagoevgrad.utre.bg

    Ограждения и пътни знаци ще сигнализират на шофьорите

Вижте временния обходен маршрут

Началото на строителните дейности за превръщането на временното в постоянно кръгово кръстовище на ул."Рокфелер' и ул."Полк. Дрангов" налага въвеждането на временна организация за движение. Тя е съгласувана с Областното пътно управление и служба КАТ. Целта при въвеждането й е да бъде осигурен достъп до търговски обекти, банки, хранителни магазини, паркингите на болницата независимо от реконструкцията на кръговото кръстовище. Ограждения и пътни знаци ще бъдат поставени на достатъчна дистанция, за да имат предвид шофьорите къде участъкът е без изход.

Ул.„Дунав“ (под ДИП-а) ще бъде еднопосочна за движение, поемайки трафика в западна посока, ще има достъп до паркинга на намиращия се там голям хранителен магазин, ул.„Скопие“ остава двупосочна. Част от временния обходен маршрут ще бъде и ул.„Самуилова крепост“ под сградата на Общината, която остава еднопосочна, а движението ще бъде спряно с ограждения по ул.„Полк. Дрангов“, така че е възможно стигането до паркинга пред Детската поликлиника. На същия принцип ще се ограничи движението и по ул.„Рокфелер“ в съседство на големия паркинг на болницата. Достъп до него ще бъде осигурен за пациенти и работещи в района. Участъкът между двете кръгови кръстовища на ул.„Рокфелер“ ще бъде с достъп само през кръговото на ул.„Цар Борис III“ (при Лидъл), няма да се възпрепятства зареждането на търговските обекти там, подхода на живущите до гаражи и работата на банката.

Днес в първия ден на новата организация за движение служители на звено „Общинска охрана“ ще бъдат на място, за да ориентират водачите на МПС. След приключване на строителните работи по първото кръгово кръстовище започват тези на образуваното между ул „Рокфелер“ и ул.„Цар Борис III“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета