Седмица на пожарната безопасност започва в Кюстендил - blagoevgrad.utre.bg

Седмица на пожарната безопасност започва в Кюстендил

10 септември 2020, 16:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    МВР

Във всички районни служби ще се проведат Дни на отворените врати

Традиционната Седмица на пожарната безопасност и честването на професионалния празник на служителите от ГДПБЗН ще се проведе от 14 до 18 септември в страната.

Професионалният празник на служителите е на 14 септември. Служителите на РДПБЗН – Кюстендил ще честват празника с множество събития, които са насочени към повишаване културата и информираността на населението в областта на пожарната безопасност и защита, повишаване на  престижа на професията и доверието на хората към органите за ПБЗН, към популяризиране на дейностите, осъществявани от ГДПБЗН – МВР.

Във всички районни служби на РДПБЗН - Кюстендил ще се проведат Дни на отворените врати. Предвидено е провеждането на демонстрации,   викторина, детски игри с тематика в областта на ПБЗН, срещи с представители на общинските администрации. Ще бъдат проведени информационно-разяснителни беседи с представители на местната изпълнителна власт, бизнеса, гражданското общество по актуални въпроси за превенция и популяризиране на мерките за пожарна безопасност, и защитата на населението при пожари, бедствия и извънредни ситуации.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета