Кухнята за бедни в Благоевград нахрани и тази събота нуждаещите се - blagoevgrad.utre.bg

Кухнята за бедни в Благоевград нахрани и тази събота нуждаещите се

20 септември 2020, 13:44 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни

Раздадоха 170 порции, 20 от които занесоха в Защитеното жилище

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази събота нахрани социално слабите ни съграждани. "Днес менюто беше яхния от пилешко месо, картофи и ориз, кюфтета със салата от домати с печен патладжан и хляб. Раздадохме 170 порции, 20 от които занесохме в Защитеното жилище. Слава Богу, дарители донесоха доматите за салатата, която внесе много радост сред потребителите", споделиха организаторите.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул."Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".
Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета