Избрани Новини

Тихо и кротко!Изведоха 40-годишния Васил от дома му, барикадата падна

40-годишният Васил Митков преди минути бе успешно изведен от дома си в симитлийското село Черниче

Униформените успяха да завършат операцията след повече от 20 часа. Спецчастите, които пристигнаха в селото в ранни зори, изкараха мъжа от дома му без особени затруднения. По данни на полицията той не е оказал съпротива. Сега предстои Васил да бъде прегледан в благоевградската болница, където вчера бе настанен и неговият баща.

Както ви съобщихме 40-годишният мъж вдигна на крак униформените, които стояха на пост край къщата му почти денонощие. Мъжът се барикадира в следобедните часове вчера, след като преби баща си.

Хора от селото коментираха, че Васил бил един от най-големите майстори на камини в региона, но преди време нещо се променило изцяло в неговото поведение. Сред съселяните му върви и слухът, че мъжът се замесил в нечист бизнес, който му коствал психичното здраве. Преди около 2 години Васил се захванал да майстори тайници, в които да бъдат пренасяни наркотици, но ТИР "от неговите" бил заловен на границата. Няколко дни след злощастната случка, Васил изчезнал от селото и се върнал след цели две седмици. Негови съселяни коментираха, че през това време той бил в Македония, където бил изтезаван, защото бил нарочен за издайник.

След като се завърнал отново в селото, той вече не бил същият. От този ден нататък Васил се променил напълно, не общувал с никой и избягвал да излиза сред хора.

Каква е истината и каква ще бъде неговата съдба тепърва предстои да разберем.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов