Избрани Новини

Норбеков си купува къща в Странджа

Гуруто на алтернативната медицина искал да живее в България

Световноизвестният академик Мирзакарим Норбеков, който бе десет дни в Странджа смята да си купи имот в бургаско. Той си харесал скромна къща в малко планинско селце, почти обезлюдено, споделиха негови последователи.

Гуруто на алтернативната медицина бил запленен от Странджа и публично заявил, че иска да живее в България. Приближените му обаче пазят в тайна къде се намира имотът, харесан от Норбеков и колко струва. Те мълчат и по въпроса дали вече е платил капаро за къщата.
Академик Мирзакарим Норбеков прекара в Странджа цели десет дни – от 7 до 17 август. Той дойде в планината заедно със стотина свои последователи, на които преподава у нас най-високото си 4-то ниво по системата Норбеков. Ученият е известен като автор на уникална оздравителна методика, базираща се на 18 патента и фундаментални открития в областта на психофизиологията.
Норбеков проявява голям интерес и към светилището на богинята Бастет, което се намира в местността Градището край Малко Търново. Това е най-високия връх в българската част на Странджа, западно от града.
Норбеков е идвал вече няколко пъти в България. Пред наши медии той неведнъж е заявявал, че има две места в света, които му въздействат най-силно и положително – родината му и България.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов