Избрани Новини

BANSKO BEAT MUSIC EXPERIENCE отваря врати!

Днес е началото на музикалното приключение

 В този етап на юли вече всяка клетка на тялото копнее за свежест и прохлада. Няма нищо по-сигурно, че точно това ни очаква на 15-ти и 16-ти, т.е., петък и събота, на Bansko Beat Music Experiencе – фестивалът на жарките емоции и кристалният планински въздух.

 За втора поредна година Банско предоставя терен за най-актуалните летни хитове, като оставя входът свободен, защото няма по-голяма отплата от щастливия турист. Така че, организирайте се навреме, първият концерт на Bansko Beat Music Experience е днес с начало 19 часа. Водещ на събитието е неподражаемият Ненчо Балабанов, който ще открие вечерта с чувство за хумор и новите си парчета. Веднага след него ще ни подгрее тромбона на френския инструменталист Cesar, а в 20.05 на сцената ще излезе носителката на наградите „БГ Дебют“, „БГ Песен“ и „БГ Видеоклип“ Михаела Маринова. Малко по-късно, нейното място ще заеме Стивън Ачикор и след само глътка въздух (и освежаваща напитка), към 21.45, ще видим откритието на 2016 г. DARA. В деня на премиерата на дебютния й сингъл „К‘во не чу“, изпълнението на харизматичната млада изпълнителка ще бъде прелюдия към международната звезда на вечерта – Lariss. Да, съгласни сме, очертава се гореща нощ.

В събота площадът в центъра на града ще „гръмне” в 18.30 с харизматичния Ненчо, който в танцова стъпка ще отстъпи мястото си на Da Clique. Хип-хоп формацията ще вдигне малко прах и адреналин, напълно подходяща обстановка за рок банда като Nu/ ANCE, които ще излязат на сцената в 19.20 часа. Час по-късно, щафетата поема забележителната Жана Бергендорф и гарантирано няма да ни остави безучастни! Малко след 21 ч., площадът ще затрепти под завладяващия глас на победителката в четвъртия сезон на „Х Фактор” Християна Лоизу, а в 22.10 часа, очакваме не кой да е, а Криско. Криско ще покани на сцената сензацията на тазгодишното издание – Loreen! Очакванията ни са за две супер паметни вечери!

Изненадите подготвени от организаторите, започнаха месеци преди фестивала, освен многобройните игри, които дават възможност да присъстваш на място без да дадеш и пукнат лев, подаръците продължават и в дните на събитието. Ahmad Tea ще имат щанд на Bansko Beat, където ще предложат голямо разнообразие от чайове, за които знаем, че са създадени за крале и кралици. Oshee са напитки от ново поколение - изотонична вода, която дава витамини и енергия на тялото и те държи свеж задълго, в което ще се убедиш със собствените си сетива. Фестивал през лятото е немислим без любимата на всички ни бира Tuborg, която е официалната бира на Beat-а!

Bubbles Party Wine Cooler е абсолютен хит на пазара и 100% ще освежи и твоето лято! Посетителите на фестивала освен, че ще могат да го опитат, ще печелят от него и на място. И това не е за пропускане.

 За финал, някои деликатни подробности от изискванията на звездите, относно престоя им в Банско. Впечатление прави категоричността във вкуса на Loreen към живота: шампанско, бяло вино, висококачествени сирена и плодове.

Някои от артистите държат да опитат специална банска кухня, приготвена екологично чиста и с любов към природата. Подобаващо за изпълнители от такъв ранг, екипът е подбрал най-луксозните 5 звездни хотели в града.

Входът е свободен! Централен площад „Никола Вапцаров”, град Банско. С подкрепата на Община Банско.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов