Избрани Новини

ПП ГЕРБ раздаде български знамена на всички гости и жители на Сандански

Александър Манолев, кандидат за депутат от ГЕРБ: В ден като този трябва да сме обединени в името на по-доброто бъдеще за България!

По инициатива на Александър Манолев, кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ в област Благоевград, днес бяха раздавани български знамена на всички гости и жители на Сандански, които се включиха в официалните чествания по случай 3-ти март. Повече от хиляда знамена оцветиха централната част на Сандански и шествието, което премина от паметника на загиналите във войните до площад „България”. Там програмата продължи с изпълнения и рецитали на деца от местните училища и детски градини.

„Днес е ден, в който да си спомним за тези, които са дали живота си за България. Трябва да сме горди и да оценим този патриотизъм, който ги е водил напред и в името, на който са се отказали от всичко – семейство, деца и дори бъдеще“, каза Александър Манолев. Той подчерта, че днес не е ден за разделение, а за преклонение. „Независимо какви са убежденията, вярата и идеологията ни, в ден като този трябва да сме обединени в името на по-доброто бъдеще за България“, допълни Александър Манолев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов