И в последната юлска неделя се погрижиха за храната на бедните - blagoevgrad.utre.bg

И в последната юлска неделя се погрижиха за храната на бедните

30 юли 2018, 17:09 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  Кухня за бедни

 • Снимка:
  Кухня за бедни

 • Снимка:
  Кухня за бедни

 • Снимка:
  Кухня за бедни

Кухнята за бедни в Благоевград нахрани съгражданите ни

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" отново нахрани и тази неделя социално слабите ни съграждани. "В последния неделен ден от месец юли дежурството мина приятно и спокойно. Менюто включваше зелева салата и пилешка яхния. От името на целия екип благодарим на всички, които се потрудиха!", споделиха организаторите.
Присъстващите чуха и православна беседа от отец Светослав Кючуков. Така всеки научи нещо ново.
Освен вкусната храна, всеки отнесе със себе си и по нещо, над което може да размишлява и което да го подкрепя в ежедневието му до следващата неделя, когато всички пак ще се съберат.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета