Кухнята за бедни нахрани 140 души - blagoevgrad.utre.bg

Кухнята за бедни нахрани 140 души

24 май 2018, 20:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни

    Кухнята приема всякаква помощ

Всяка неделя доброволците се грижат за социално слабите ни съграждани

И тази неделя доброволците при Кухнята за бедни към църквата "Св. Николай Чудотворец" в кв."Грамада" в Благоевград сготвиха за социално слабите ни съграждани. Дежурството мина много спокойно. Менюто беше пиле с ориз, таратор и хляб. "Нахранихме 140 човека, всички пристигаха усмихнати и доволни", съобщиха доброволците, които и тази събота и неделя отделиха време, за да приготвят и сервират храната.

Поднесена беше още и християнска беседа, която разискваше православните ценности и вяра. Така, освен вкусната храна, всеки отнесе със себе си и по нещо, над което може да размишлява и което да го подкрепя в ежедневието му до следващата неделя, когато всички пак ще се съберат.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!

Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета