Доброволческата кухня нахрани и тази неделя бедните - blagoevgrad.utre.bg

Доброволческата кухня нахрани и тази неделя бедните

25 март 2019, 10:40 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

Беше приготвена картофена яхния

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя раздаде храна на социално слабите ни съграждани.
"Честит празник! Слава на Бога, във втората Неделя от Великия пост дежурството мина приятно и спокойно. Беше приготвена картофена яхния. Благодарности на всички, които се потрудиха", споделиха организаторите.
Увеличава се броят на новодошлите хора, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета