И на празника Вси светии Кухнята за бедни нагости хората - blagoevgrad.utre.bg

И на празника Вси светии Кухнята за бедни нагости хората

01 юли 2019, 09:12 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

Те с радост помогнаха за почистването около храма

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя нахрани социално слабите ни съграждани.
"Честит празник на всички български светии! Днешното дежурство мина леко и приятно. Менюто бе леща с домашен суджук, доста вкусно стана, салата зеле с моркови, хляб и вафли. Екипът се справи чудесно. Днес дезинфекцирахме съдовете и помещението. И новото - помолихме ползвателите на кухнята да ни помогнат да изчистим около храма - треви, пясък, изметохме и измихме. Доста от хората се включиха, и то с радост и разбиране. Говорихме си и стана много хубаво", споделиха организаторите.
Расте броят на хората, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета