Наградиха служители на ОДМВР - Кюстендил - blagoevgrad.utre.bg

Наградиха служители на ОДМВР - Кюстендил

04 юли 2019, 15:51 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    МВР

  • Снимка:
    МВР

Те са по случай Празника на МВР

4-ма служители са носители на награда от главния секретар на МВР „писмена похвала“, директорът на ОДМВР ст.комисар  Е. Стамболийски награди 10 служители с “писмена похвала“ и 3-ма с „обявяване на благодарност“. 10 служители на Областната дирекция получиха грамоти от административния секретар на МВР. Всички награди са мотивирани с конкретен професионален принос в изпълнението на задълженията им.

Наградите бяха връчени на тържествено събрание от директора на ОДМВР ст.комисар Е.Стамболийски. Той изпрати и поздравителни писма до двамата служители на дирекцията  Климент Панев и Симка Анастасова, които са доайени по стаж. В писмото му се казва: "За мен е чест да ви поздравя като най-дългогодишни служители на дирекцията, благодаря ви за достойнството и професионализма, с които продължавате да работите."

В поздравлението си към служителите на ОДМВР - Кюстендил ст. комисар Стамболийски припомни думите на първия български премиер след Освобождението и първи министър на вътрешните работи Тодор Бурмов от обръщението му към съотечествениците си: “Обстоятелствата, в които народът ни започва своя независим политически и граждански живот, са твърде важни, а мъчнотиите – твърде големи“.

140 години по-късно думите на министър-председателя Бурмов са актуални, аз съм сигурен, че въпреки мъчнотиите ние ще продължим с усърдие и отговорност да вършим работата си в полза на обществото, подчерта ст.комисар Стамболийски, благодари на всички партньори и граждани, с които вървим по един път за опазване на законността и сигурността в нашата област. Пожела на колегите си здраве, устойчивост и удовлетворение.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета