“Партия на зелените” официално подкрепи инж.Чимев за кмет на Дупница - blagoevgrad.utre.bg

“Партия на зелените” официално подкрепи инж.Чимев за кмет на Дупница

16 октомври 2019, 16:11 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

"Методи Чимев много добре знае какви са проблемите на общината, а и знае как да ги реши“, заяви Йонко Гергов

“Партия на зелените” подкрепя кандидата за кмет на община Дупница инж.Методи Чимев. Това стана ясно след среща между общинския лидер на ПП ГЕРБ Ивайло Константинов и председателя на политическия съвет на зелената формация Йонко Гергов.

„Като човек, който има два реализирани мандата като кмет, Методи Чимев много добре знае какви са проблемите на общината, а и знае как да ги реши“, заяви след срещата Йонко Гергов. „Свършената работа през последните години и програмата му за управление за предстоящите четири години, ни мотивира да не издигаме свой кандидат, а да го подкрепим“, подчерта Гергов.

Ивайло Константинов от ГЕРБ благодари за подкрепата на “Партия на зелените” и изрази увереност, че двете формации успешно ще си сътрудничат и в бъдещия Общински съвет. „Осем години работим изключително конструктивно с “Партия на зелените”, а сега изразената подкрепа за кандидатурата на инж. Чимев е гаранция, че това сътрудничество ще се задълбочи в името на по-доброто бъдеще на Дупница“, посочи от своя страна Ивайло Константинов.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета