Българска фирма превозва ските на най-добрите алпийки за Световната купа в Банско - blagoevgrad.utre.bg

Българска фирма превозва ските на най-добрите алпийки за Световната купа в Банско

20 януари 2020, 18:43 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Транспрес

    Цялото спортно оборудване на ски елита е превозено до пистите

Тя е официален логистичен партньор на спортното събитие на годината

За трета година българската фирма Транспрес е официален логистичен партньор на спортното събитие на годината – Световната купа по ски в Банско, където повече от 60 от най-големите звезди на алпийските ски ще мерят сили в последния уикенд на януари.
“Логистиката на събитие от подобен мащаб е комплексна и отговорна задача.  Избирането ни за официален логистичен партньор е признание за отличната работа на екипа ни, благодарение на чиито усилия успяхме отново да изпълним всички доставки по план“, коментира управителят  Веселин Стоянов. „Радваме се, че Българската федерация по ски видя в лицето на Транспрес доверен партньор и ни повери една от ключовите части в организацията на Световната купа по ски 2020 в Банско. Дори и до по-труднодостъпни места, като ски пистите над Банско с над 1620 м надморска височина, Транспрес превози 312 тона оборудване от Австрия, Германия, Италия и България”, допълва той.
Цялото спортно оборудване на ски елита е превозено до пистите. Доставени са и всички елементи за трибуните, съоръженията за спортистите и обезопасителните ограждения. Съобразно спецификите на високия терен и активния сезон, екипът на компанията се погрижи доставката да бъде извършена безопасно и в делничен ден, за да не затруднява допълнително трафика към зимния курорт.
Логистично-транспортният процес не приключва с обявяването на победителите, а ще продължи до средата на февруари, когато съоръженията и спортното оборудване ще бъдат превозени обратно.Коментари (1)

Потребител
Далбео
Това е поредното признание за България и добрите професионалисти, които работят тук. Не случайно Банско получи стартове от световната купа при жените през месец януари – период, който по традиция е запазен за най-добрите зимни курорти.
21 януари, 08:55 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета