Писателката Лалка Бенгюзова събра приятели на рожден ден в новия си дом - blagoevgrad.utre.bg

Писателката Лалка Бенгюзова събра приятели на рожден ден в новия си дом

19 август 2017, 21:00 | blagoevgrаdutre
  • Снимка:
    Facebook.com

    Наздраве!

Пристигнаха гости от Петрич, Сандански и Предела

Авторката на документалната поредица "Ванга в народната памет", писателката и журналистка Лалка Бенгюзова събра приятели и колеги по хубав повод - пореден рожден ден.

Рождения си ден тя посрещна в новия си дом, където покани най-близките си приятели да уважат празника й. И наистина го уважиха! Защото сред тях беше доц. д-р Златко Павлов, преподавател в ЮЗУ, автор на книгата "Звън от песъчинки", който пристигна специално от Предела, за да почете празника на Лалка! От Петрич пристигна поетесата Лили Трендова! От Сандански - кореспондентът на в."Вяра" и активен ветеран-турист Роска Ноцкова! Приятелите й от Благоевград също бяха на празника.

Настроението беше приповдигнато и весело, разказваха се истории, споделяха се преживяни мигове.

Домакинята беше приготвила собственоръчно богата гощавка - вкусна и обилна. Но най-ценното  беше доброто приятелство, което събра всички заедно на Лалкината трапеза.

Имаше много обаждания по телефона с поздрави за рожденничката, в социалните мрежи - също, а композиторът от Благоевград Кирил Икономов я поздрави със своя песен на страницата й във фейсбук. С пожелания - от всички приятели, разбира се! - за здраве и дълголетие и нови творчески успехи! Наздраве и за много години!Коментари (6)

Потребител
Симо
като имат пари да си ги издават, нека пишат.полза нема от тия писаници ама нема и вреда
20 август, 08:31 ч.
Потребител
Василев
верват си , че са писатели, ама некой да ги чете или знае ,нема такова нещо
20 август, 08:28 ч.
Потребител
иванов
то това си е типично българска черта, и те не правят изключение, нали требва да ядат, некой да им купува буклучавите книжки.
20 август, 05:58 ч.
Потребител
Нина
Боже, те не пеят , те грачат и са толкова зли и завистливи, че бягай далеч от тях.Лицемерни отвсякъде.
20 август, 05:57 ч.
Потребител
иванов
Хайде хайде,казано е който пее зло не мисли. Нека си пеят.
20 август, 05:55 ч.
Потребител
Нина
Каква писателка е тая, събра измислени разказчета на хора за Ванга и ги публикува - неграмотни, нередактирани, само и само да печели популярност и да се прехранва.Изобщо в тоя град един свестен автор няма-все са някакви хора с мания за величие и слаби стихоплетци, като писатели пък нито един няма. И си направили и дружество. Смях!!!
20 август, 05:53 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета