Избрани Новини

"Сватбен маратон" ще се проведе в Гоце Делчев

Драматичен театър - Търговище ще гостува с комедията

Драматичен театър - Търговище ще гостува в гр.Гоце Делчев с невероятната комедия "Сватбен маратон" от Виктор Ляпин на 15.11.2017 год. от 18.30 часа в Дома на културата. Постановка - Владимир Петков. В ролите са актьорите любомир Фърков, Грета Неделчева, Йордан Любомиров и Сияна Янева.
Цени на билетите 10, 8 и 6 лв.

Спектакълът "Сватбен маратон" е съвременна комедия, с гротескно-абсурдни елементи, чието действие се развива в малък град в провинцията .Тук има фабрика, в която от време на време идват командировани да инсталират машини.
И тъй като мъжката част о
т населението е отишла да печели в големите градове или просто е избягало, то останалите жители са предимно жени. И за кого да се омъжат те, кого да хванат за разплод, освен нищо неподозиращите командировани. За целта е създадена една почти мафиотизирана структура за примамка и безупречно "връзване", обхващаща дори полицията и продавачката на автобусни билети от автогарата. Досега никой не е успявал да се измъкне... или поне не веднага, не и ако не е направил дете.
И един нищо неподозиращ командирован е примамен от красавицата на града, с която подписват брак, но когато се прибират в дома на младоженката за домашното тържество, разбира,че неговата булка съвсем не е тази,за която се е оженил …….
Този спектакъл ще ви накара да се смеете от сърце.
Постановка и музикална среда-Владимир Петков
Сценография и костюми-Галина Абаджимаринова
Ролите се изпълняват от актьорите: Любомир Фърков, Грета Неделчева, Йордан Любомиров, Сияна Янева



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов